Beurzen en exposities

De beeldentuin is geopend

t/m 29 september 2024

De beeldentuin is geopend. Niet alleen presenteren wij de collectie van onze vaste kunstenaars, maar ook veel nieuwe werken van kunstenaars uit het binnen en buitenland. Kom langs en laat u verrassen! Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak.

Kunstevenement Slot Zeist

voltooid

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het Pinksterweekend in Slot Zeist bij het Kunst- en Antiekevenement. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Tair Zairov. Magisch Realisme

26 mei t/m 30 juni 2024

Ontdek vanaf 26 mei de betoverende schilderijen van Tair Zairov! Zijn werken bevatten fantasie-elementen verwerkt in een realistisch beeld. Zijn penseelstreek geeft elk onderwerp een intense levendigheid. Samen met een romantisch kleurgevoel creëert Tair een zeer intense ervaring van schoonheid en verwondering.

Art Laren, Laren

14 t/m 16 juni 2024

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove staat van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni in Laren bij de 28ste editie van Art Laren. Met een verfijnde selectie aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De beurs wordt gehouden in het centrum van Laren aan de Brink.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.