Beurzen en exposities

De beeldentuin is geopend t/m 30 oktober!

De beeldentuin is geopend. Niet alleen presenteren wij de collectie van onze vaste kunstenaars, maar ook veel nieuwe werken van kunstenaars uit het binnen en buitenland. Kom langs en laat u verrassen! Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 14.00 uur t/m 17.00 uur of op afspraak.

Huiskamerconcert

Volgeboekt

Betoverend huiskamerconcert ‘Beeldende kunst & Toonkunst’. Op 11 februari 2024 om 15:00 uur kunt u genieten van Het barok trio van Nu. Het trio bestaat uit drie professionele musici, die de viool, altviool en cello bespelen. Voor reserveringen en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Entree: 20,- euro p.p. (het volledige bedrag gaat naar de musici).

Feestdagententoonstelling

Tentoonstelling

december 2023

In de maand december en januari organiseren wij een Feestdagententoonstelling met de nadruk op de Lovely Gift Collection, voorzien van nieuwe kunstwerken en nieuwe namen. Wij verwelkomen u graag tijdens deze expositie in onze kunstgalerie Oudenhove aan de Rietberglaan 12, Epe.

Beeldentuin, Epe

Gesloten. Wij verwelkomen u graag in het voorjaar van 2024!

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove beschikt over 2,5 hectare aangelegde tuin, grasland en bos. In deze beeldentuin vindt u een verscheidenheid aan internationale beeldhouwwerken van verschillende kunstenaars. Alle beelden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn van diverse afmetingen. Kom kijken!

Kunstevenement Slot Zeist

17 t/m 20 mei 2024

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het Pinksterweekend in Slot Zeist bij het Kunst- en Antiekevenement. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.