Het verhaal achter Ingrid Capozzi’s werk gaat over het landschap. Het gaat om de rust, ruigheid, het activeren van je zintuigen en het gevoel dat alles klopt.

Ingrid werkt met glas als medium om uitdrukking te geven aan dit gevoel. Haar objecten zijn abstract, organisch en associëren aan ondermeer water, ijs, gebergten en gesteenten. Ieder werk geeft Ingrid inspiratie en aanknopingspunten voor een volgend werk. De passie om te creëren zit diep, waarbij het ontdekkingsproces voor Ingrid een essentie is.

Het werken met glas verrast haar vaak en haar werk evolueert, maar altijd in haar eigen stijl.
Naast glas verwerkt ze vaak andere materialen in haar objecten, zoals olie, acryl verf, maar ook metaal, textiel en papier.

Ingrid streeft naar balans en harmonie. Een werk is voor haar geslaagd als het klopt, het verrast, beroert en behaagt. Als je er naar blijft kijken en iedere keer weer iets nieuws ontdekt.

Ingrid Capozzi werkt met glas als medium om uitdrukking te geven aan haar gevoel. Haar objecten zijn abstract, organisch en associëren aan ondermeer water, ijs, gebergten en gesteenten. Ieder werk geeft Ingrid inspiratie en aanknopingspunten voor een volgend werk. De passie om te creëren zit diep, waarbij het ontdekkingsproces voor Ingrid een essentie is.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.