Hans van Uden uit Nistelrode is al zijn hele leven bezig met vormgeven. Vanaf zijn 30-ste is hij actief als kunstenaar en werkt met harde steensoorten en brons. Zijn beelden zijn realistisch/impressionistisch van aard. Hoewel hij aanvankelijk als schilder en later in de grafische vormgeving de kunstwereld betrad, is hij al ruim 20 jaar een meer dan gepassioneerd beeldhouwer. “Ik vond mijn werk te vluchtig. Daarom ben ik met harde materialen aan de slag gegaan. Steen dwingt een tempo af. Ik ben begonnen met het kappen in steen en nooit meer gestopt. Ik teken nog wel, maar alleen als schets voor beelden. Beeldhouwen past bij mij, het was een onmiddellijke liefde.”

Citaat uit het Brabants Dagblad.

Hans van Uden uit Nistelrode is al zijn hele leven bezig met vormgeven. Zijn beelden zijn realistisch/impressionistisch van aard. Hoewel hij aanvankelijk als schilder en later in de grafische vormgeving de kunstwereld betrad, is hij al ruim 20 jaar een meer dan gepassioneerd beeldhouwer.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.

Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.