Anna Volkova woont en werkt in Amsterdam. Oorspronkelijk komt ze uit St. Petersburg, een stad met een ongelofelijk historisch en cultureel erfgoed. Deze uitstraling en sfeer van de stad heeft Anna sterk beïnvloed.

Anna heeft zowel klassieke als moderne kunstopleiding gevolgd, en de combinatie van beide benaderingen is terug te zien in haar meesterlijk uitgevoerde kunstwerken. Volkova wordt vooral erkend voor haar porselein- en mozaïekwerken, tegels en raaminstallaties die te vinden zijn in verschillende musea, openbare ruimtes en privécollecties.

Anna heeft jarenlang gestudeerd en geëxperimenteerd met verschillende materialen. Ze ontwikkelde unieke methoden in porseleintechnieken en polyurethaan gietstukken, waarmee ze buitengewone kunstwerken kan maken.

Anna Volkova woont en werkt in Amsterdam. Oorspronkelijk komt ze uit St. Petersburg, een stad met een ongelofelijk historisch en cultureel erfgoed. Volkova wordt vooral erkend voor haar porselein- en mozaïekwerken, tegels en raaminstallaties die te vinden zijn in verschillende musea, openbare ruimtes en privécollecties.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.