Evgenia Marochko, een gepassioneerde schilderes en een kloskantwerkster van formaat, brengt met haar kunstwerken een ode aan de noordelijke natuur. Haar schilderijen, doordrenkt met delicate kleuren, stralen een subtiele schoonheid uit die bewondering voor de natuur weerspiegelt. De verfijnde techniek waarmee ze haar kunstwerken vervaardigt, verraadt haar liefde voor beide ambachten. Haar werken ademen charme en poëzie, en elke penseelstreek of kanten draad vertelt een eigen verhaal. Evgenia’s kunst nodigt uit tot verwondering en contemplatie, waardoor de toeschouwer wordt meegenomen op een fascinerende reis naar de serene pracht van het noorden.

Evgenia Marochko, een gepassioneerde schilderes en een kloskantwerkster van formaat, brengt met haar kunstwerken een ode aan de noordelijke natuur. Haar schilderijen, doordrenkt met delicate kleuren, stralen een subtiele schoonheid uit die bewondering voor de natuur weerspiegelt.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.