Lovely Gift Collection

Ooit vormde onze verzameling kleine kunstwerken een prachtige collectie die we liefkozend de Lovely Gift Collection noemden. Deze collectie bestond uit originele, prachtig vormgegeven kunstwerken op klein formaat, vaak ‘postzegeltjes’ genoemd. Voor mij zijn deze werken stuk voor stuk juweeltjes. De kunstwerken hebben een emotionele lading, met name omdat ze geschilderd zijn op basis van de inspiratie die de kunstenaar op dat moment ervaart. Uit eigen waarneming werden gevoel van licht en schaduw, alsmede kleurenrijkdom overgebracht op het doek. De kunstenaars zijn erin geslaagd een evenwichtige compositie neer te zetten binnen een zeer beperkte ruimte. Ze palmen de toeschouwer in met hun vaardigheid.

De Lovely Gift Collection is ideaal als cadeau voor uw dierbaren, vrienden, kennissen of uzelf!

Ooit vormde onze verzameling kleine kunstwerken een prachtige collectie die we liefkozend de Lovely Gift Collection noemden. Deze collectie bestond uit originele, prachtig vormgegeven kunstwerken op klein formaat, vaak ‘postzegeltjes’ genoemd. Voor mij zijn deze werken stuk voor stuk juweeltjes.

De Lovely Gift Collection is ideaal als cadeau voor uw dierbaren, vrienden, kennissen of uzelf!

Bloemen van Evgenia Marochko

Schilderijen van Evgeniy Molev

Lieve kleine schilderijtjes

Bronzen miniaturen

Kleine schilderijtjes in passe-partout

Keramiek plateau's

Keramiek

Een origineel en speciaal cadeautje!

Verras uw dierbaren, vrienden, kennissen of uzelf met een bijzonder kunstcadeau. Geef bij uw bestelling aan dat u het artikel in een geschenkverpakking wilt ontvangen. En wij regelen het voor u!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.