Elena Salnikova, studeerde art en grafiek aan het Staatsinstituut van Lipetsk. Sinds 2006 is zij lid van de Unie van Kunstenaars van Rusland. Regelmatig is haar werk te bewonderen op grote internationale tentoonstellingen.

Van haar werk zijn permanente tentoonstellingen in het Centrale Huis van Kunstenaars in Moskou gewijd. Ze nam deel aan de 13e tentoonstelling van hedendaagse schilderkunst “Gouden Penseel – 2003 in Moskou en een internationale expositie van jonge kunstenaars, getiteld “Moskou – de stad van de vrede”.

Schilderijen van de hand van E. Salnikova bevinden zich ook in de galerij bij het Kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou, in het Art Museum (Dolgoprudny, Rusland), het Tambov Historical Museum en de Tambov Regionaal Art Gallery. Veel van haar werk is opgekocht als aanwinst voor particuliere collecties in Rusland, Italië, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Elena Salnikova, studeerde art en grafiek aan het Staatsinstituut van Lipetsk. Regelmatig is haar werk te bewonderen op grote internationale tentoonstellingen. Schilderijen van de hand van E. Salnikova bevinden zich ook in de galerij bij het Kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou, in het Art Museum (Dolgoprudny, Rusland), het Tambov Historical Museum en de Tambov Regionaal Art Gallery. Veel van haar werk is opgekocht als aanwinst voor particuliere collecties.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.