Vladimir Kirillov is als vertegenwoordiger van de hedendaagse academische schilderkunst een jonge, maar zeer getalenteerde kunstenaar. De kunstenaar maakt gebruik van uiteenlopende artistieke stijlen, die hij alle perfect beheerst. Zijn werk ademt de charme van de Russische natuur in haar volle warmte en hartelijkheid en zijn hele kleurenpalet van licht naar donker weerspiegelt de wereld van de Russische kerken en bossen. We ervaren de kleurrijkheid van de zomer en de herfst, de optrekkende mist, die tegen de avond een geheimzinnig waas legt over het dorp. De portretten van Vladimir Kirillov zijn onlosmakelijk verbonden met de Russische klassieke school en de schilderijen van de oude meesters. Diep verborgen menselijke emoties worden blootgelegd, waarvan de kunstenaar het publiek deelgenoot maakt door middel van zijn personages. Bijzonder opmerkelijk zijn de genreschilderijen, waarin de kunstenaar een poging waagt om de poëtische ‘ziel’ van Rusland te ontsluieren.

Vladimir Kirillov is als jonge deelnemer bekroond met de medaille van het all-Russisch tentoonstellingscentrum (VDNKh) in Moskou.

Vladimir Kirillov is als vertegenwoordiger van de hedendaagse academische schilderkunst een jonge, maar zeer getalenteerde kunstenaar. De kunstenaar maakt gebruik van uiteenlopende artistieke stijlen, die hij alle perfect beheerst. Zijn werk ademt de charme van de Russische natuur in haar volle warmte en hartelijkheid en zijn hele kleurenpalet van licht naar donker weerspiegelt de wereld van de Russische kerken en bossen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.

Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.