Anna Shabaeva vervaardigt decoratieve keramiek, die gerust vernieuwend genoemd mag worden. Bij het maken van haar keramische kunstwerken legt ze zich toe op het aanbrengen van kleureffecten. Veel aandacht besteedt ze aan de grafische vormgeving van haar werk. De decoratieve lagen die ze aanbrengt zijn meestal in chamotte uitgevoerd en worden thematisch verbonden met de wereld die ze goed kent en liefheeft. Indirect verwijzen haar composities naar beelden van mensen, dieren en dingen die ze onbewust op haar netvlies heeft staan. Een belangrijk aspect van haar werk is de tijdloosheid. Haar werk overleeft alle modes en trends, vanwege de absolute afwezigheid van het dagelijkse leven. De keramische composities van Anna Shabaeva roepen associaties op. Ze getuigen van een grote gevoeligheid voor de autonome kracht van kleuren en vormen. Het werk van Anna Shabaeva is gestileerd en eenvoudig met een mooie primitieve uitstraling.

Anna Shabaeva vervaardigt decoratieve keramiek, die gerust vernieuwend genoemd mag worden. Bij het maken van haar keramische kunstwerken legt ze zich toe op het aanbrengen van kleureffecten. Veel aandacht besteedt ze aan de grafische vormgeving van haar werk. De decoratieve lagen die ze aanbrengt zijn meestal in chamotte uitgevoerd en worden thematisch verbonden met de wereld die ze goed kent en liefheeft.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.