Beeldentuin Oudenhove is geopend

De beeldentuin is geopend. Niet alleen presenteren wij de collectie van onze vaste kunstenaars, maar ook veel nieuwe werken van kunstenaars uit het binnen en buitenland. Kom langs en laat u verrassen! Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak.

2.5 hectare beeldentuin

Beeldentuin Oudenhove beschikt over 2,5 hectare aangelegde tuin, grasland en bos. U kunt in alle rust wandelen, beelden bewonderen en van de natuur genieten. Laat u verrassen!

20+ gerenommeerde kunstenaars

In onze beeldentuin vindt u een verscheidenheid aan beeldhouwwerken van gerenommeerde kunstenaars. Een selectie uit internationaal georiënteerde beeldhouwers.

200+ exclusieve kunstwerken

Een groot deel van de beelden stellen wij tentoon in onze beeldentuin. De kleinere werken zijn te bezichtigen in onze kunstgalerie. Alle beelden zijn gemaakt van duurzame materialen.

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend onze exclusieve collectie kunstwerken in onze beeldentuin en galerie te komen bekijken. Wij zijn gevestigd in Epe, op de Veluwe. Uitstekend bereikbaar en wij hebben parkeerplaats op eigen terrein. Een bezoek aan onze beeldentuin kunt u wellicht combineren met andere activiteiten!

De toegang is gratis!

Openingstijden

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak.
U kunt ons bellen, e-mailen en ons benaderen via ons contact formulier. Gratis toegang!

Gevestigd in Epe

Beeldentuin Oudenhove is eenvoudig te bereiken via de A28: afslag 16, bij t’ Harde (N309) of afslag 15 Nunspeet Oost (N795). Via de A50: afslag 27 Epe (N309). Rietberglaan 12, 8162 NE Epe. Wij hebben voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Dagje uit!

Combineer een bezoek aan onze beeldentuin met een leuk dagje uit in onze regio. Als kunstliefhebber heeft u mogelijkheden te over! In onze regio vindt u vele musea en andere bezienswaardigheden. Of bezoek een van de mooie plaatsjes in de buurt zoals Hattem, Elburg, Epe en Heerde.

Onze beeldhouwers

Keramiek

Porselein

Marmer, Staal, Glas

Brons, Cortenstaal

Brons, Porselein

Brons, Cortenstaal

Korte video impressie

Galerie Oudenhove

Naast de beeldentuin hebben wij op het terrein een prachtige kunstgalerie. Daar presenteren wij een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse internationale kunst.

Een unieke selectie van toonaangevende schilders die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.

Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

Materialen

Wij presenteren u een uitgebalanceerde collectie beeldhouwwerken uitgevoerd in verschillende materialen en stijlen. Kom langs en laat u verwonderen!

Materialen

Wij presenteren u een uitgebalanceerde collectie beeldhouwwerken uitgevoerd in verschillende materialen en stijlen. Kom langs en laat u verwonderen!

CORTENSTAAL

GLAS

KERAMIEK

MARMER

BRONS

STEEN

Aanbevelingen in de buurt

Logo-Epe

Epe
In het prachtige dorp Epe kunt u heerlijk winkelen, lunchen, koffie drinken en ijs eten. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden of bezoek een van de musea, waaronder het Veluws Streek Museum. Maar recreëren in de omgeving, zoals wandelen of fietsen is natuurlijk een must. Meer informatie over wat Epe u heeft te bieden kunt u vinden op de website van VVV Epe.

Logo-Heerde

Heerde, 10 minuten afstand
In het aangrenzende dorp Heerde kunt u bij mooi weer genieten van het Heerderstrand of de Renderklippen. Verder staat Heerde bekend om zijn prachtige fietspaden en wandelroutes. Of u kunt een prachtige IJsseldorp Veessen bezoeken. Meer informatie op de website Visit Heerde.

Logo-Hattem

Hattem, 15 minuten afstand
Hattem staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad. Heerlijke terrasjes en drie geweldige musea, waaronder het Voerman en Anton Pieck museum. Meer informatie over wat Hattem u te  bieden heeft vindt u op de website Visit Hattem.

Elburg, 15 minuten afstand
Prachtig gelegen aan de Veluwse randmeren ligt het eeuwenoude Elburg. Eén van Nederlands meest bezienswaardige Hanzesteden. Vroeger een bedrijvig vissersstadje aan de Zuiderzee. Vandaag de dag een ultiem uitgangspunt voor toeristen en liefhebbers van cultuur en watersport. U kunt ook gezellig winkelen of culinair genieten met uitzicht op de historische binnenstad en haven. Meer informatie op de website Bezoek Elburg.

Veluwe_2018.jpg

Epe ligt op de Veluwe. Een van de mooiste streken van Nederland. Met uitgestrekte natuurgebieden en ontelbare bezienswaardigheden. De website Visit Veluwe heeft alles voor u in kaart gebracht. Zeker de moeite waard om de Veluwe te bezoeken!

Logo-Apeldoorn

Apeldoorn, 20 minuten afstand
De stad Apeldoorn staat bekend vanwege Paleis Het Loo en zijn mooie stadsparken. In het oude historische centrum van de stad bevinden zich vele winkels waarvan het merendeel bestaat uit de grote ketens. Hoewel een aantal winkels zich in monumentale panden bevinden is hier door de modernisering vaak niet veel meer van terug te zien. Met een wandeling door de smalle straten zie je nog wel veel authentieke gevels en natuurlijk de Grote Kerk uit 1892 waar een aantal leden van de Koninklijke familie is getrouwd. Meer informatie op de website Uit in Apeldoorn

Logo-Zwolle

Zwolle, 20 minuten afstand
Zien we je in Zwolle? Wij vieren het leven in onze historische binnenstad. Onze dynamische Hanzestad is een plek voor creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven samen beter wordt. We gunnen elkaar de handel en helpen elkaar vooruit. Meer informatie op de website Visit Zwolle