Kunst en Antiek evenement - Doesburg

In het culturele hart van het historische Doesburg, binnen de betoverende muren van de Gasthuiskerk, vindt van donderdag 5 oktober tot en met zondag 8 oktober 2023 de herfsteditie plaats van het Kunst en Antiek evenement. Kunstgalerie Oudenhove heet u van harte welkom om deze bijzondere editie samen te beleven.

Het evenement vindt plaats in Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 te Doesburg. Geopend van 5 t/m 8 oktober 2023, donderdag van 11:00 – 21:00 uur en vrijdag, zaterdag en zondag van 11: 00 tot 18:00 uur.

Locatie

Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41, Doesburg

De kunstbeurs wordt gehouden in de prachtige historische locatie de Gasthuiskerk. Samen met andere exposanten staan wij garant voor een bijzondere ervaring!

Openingstijden

Wij exposeren van 5 t/m 8 oktober

Donderdag 5 oktober van 11 tot 21 uur
Vrijdag 6 oktober van 11 tot 18 uur
Zaterdag 7 oktober van 11 tot 18 uur
Zondag 8 oktober van 11 tot 18 uur

Parkeren

Parkeergelegenheid

In Doesburg is zowel gratis als betaald parkeren mogelijk. De parkeerplaatsen De Bleek en Turfhaven zijn gratis en op loopafstand van de Gasthuiskerk.

Over Kunst en Antiek evenement

Samen met bevriende collega’s organiseren wij een gezamenlijk evenementen in Nederland. Dit jaar als eerste in de historische stad Doesburg. Gedurende een aantal dagen zijn de beste exposanten aanwezig met een breed aanbod van Kunst, Antiek en Juwelen. Het “Kunst en Antiek evenement” event is enkel op uitnodiging te bezoeken. Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Ontvang gratis toegangskaarten!

Ontvang gratis persoonlijke toegangskaarten voor Kunst en Antiek evenement Doesburg bij inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en u ontvangt uw digitale kaarten! (zolang de voorraad strekt)

Deze kunstenaars exposeren wij in Doesburg

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.