Prospectus over uw favoriete kunstobject

  • Helemaal gratis
  • Uitgebreide informatie
  • Gedetailleerde foto’s
  • Technische specificaties
  • Overzichtelijke PDF-brochure
  • Speciaal voor u gemaakt

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove biedt u de mogelijkheid om bij ieder kunstwerk kosteloos een uitgebreide prospectus aan te vragen. Wilt u een prospectus ontvangen over dit kunstwerk, vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij u zo snel mogelijk de prospectus opsturen.

Poppy yellow - Alexandra Konstantinovna

Het kunstprospectus: Een uitnodiging tot verdieping

In de wereld van de kunst is elk object een uniek meesterwerk, doordrenkt van de unieke visie en creativiteit van de kunstenaar. Maar vaak blijft de informatie over het kunstwerk oppervlakkig, zonder de diepgang die het mogelijk maakt het kunstwerk nader te verkennen. Zelfs in dit digitale tijdperk, waarin informatie overvloedig beschikbaar is op het internet, blijft het een uitdaging om alle aspecten van een kunstwerk in één overzichtelijke bron te verzamelen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring begrijp ik hoe fascinerend het kan zijn om meer te weten te komen over de kunstenaar achter het werk, zijn artistieke visie en de technische aspecten van de creatie. Daarom nodig ik u uit om geheel vrijblijvend een kunstprospectus voor vrijwel elk kunstwerk uit onze collectie bij ons te bestellen.

Ik zal persoonlijk een handige en informatieve PDF-brochure voor u samenstellen, waarin ik u zal vertellen over de kunstenaar, en het concept achter de creatie. In de brochure verstrek ik gedetailleerde technische specificaties en die zal verrijkt worden met meerdere foto’s van het kunstwerk.

Met zo’n prospectus kunt u alle dimensies van het kunstwerk op u laten inwerken. U kunt de prospectus op uw gemak bewaren op uw computer of afdrukken voor een tastbare referentie. Zo heeft u altijd een boeiende en geïllustreerde gids bij de hand, waarmee u een unieke kans krijgt om het kunstwerk dat u aanspreekt beter te begrijpen.

Bekijk gerust onze collectie schilderijen en sculpturen en bestel gratis een document met gegevens over het kunstwerk dat uw interesse heeft gewekt. Wel vraag ik u vriendelijk om begrip te hebben voor het feit dat het opstellen van elke prospectus tijd vergt, want ik wil hierbij zorgvuldig te werk gaan.

De digitale brochure wordt (binnen een week) per e-mail naar u verzonden. Ik dank u voor uw interesse in onze kunstcollectie en kijk uit naar de mogelijkheid om u meer inzicht te geven in de prachtige kunstwerken, waarop we trots zijn.

Elena Parfenova Kunstgalerie Oudenhove

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.