Kunst en Antiek evenement - Slot Zeist

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het Pinksterweekend in Slot Zeist bij het Kunst en Antiek evenement. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars.

De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.
17 t/m 20 mei 2024. Iedere dag geopend van 11:00 – 18:00 uur. 

Locatie

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

De kunstbeurs wordt gehouden in de prachtige historische locatie Slot Zeist. Samen met andere exposanten staan wij garant voor een bijzondere ervaring!

Openingstijden

Pinksterweekend

Van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei 2024. 

Iedere dag geopend van 11:00 – 18:00 uur. 

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid & pendelservice

Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeerplaats van 300 plaatsen. Daarnaast is er een gratis pendelservice tussen NS Driebergen-Zeist en Slot Zeist.

Over Kunst en Antiek evenement - Slot Zeist

Samen met bevriende collega’s organiseren wij een gezamenlijk evenement op Slot Zeist. Gedurende een aantal dagen zijn de beste exposanten aanwezig met een breed aanbod van Kunst, Antiek en Juwelen. Het “Kunst en Antiek evenement” event is enkel op uitnodiging te bezoeken. Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Ontvang gratis toegangskaarten!

Ontvang gratis persoonlijke toegangskaarten voor Kunst en Antiek evenement Slot Zeist bij inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en u ontvangt uw digitale kaarten! (zolang de voorraad strekt)

Deze kunstenaars exposeren wij in Slot Zeist

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.