Art Laren 2024

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove staat van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni in Laren bij de 28ste editie van Art Laren. Met een verfijnde selectie aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars.
De beurs wordt gehouden in het centrum van Laren aan de Brink.

Locatie

De Brink – Centrum van Laren

De kunstbeurs wordt gehouden aan de Brink in het groene centrum van Laren. Een openlucht event wat garant staat voor een geweldige sfeer.

Openingstijden

Wij exposeren van 14 t/m 16 juni

Vrijdag 16 juni van 12 tot 19 uur
Zaterdag 17 juni van 11 tot 19 uur
Zondag 18 juni van 11 tot 18 uur

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid

In Laren is het gratis parkeren.  Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Art Laren. 

Ontvang gratis toegangskaarten!

U kunt persoonlijke toegangskaarten voor The Art Fair downloaden en zelf printen als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en uw kaarten ontvangt u meteen! (zolang de voorraad strekt)

Over Laren

Art Laren is een openlucht kunstbeurs in het centrum van Laren. De paviljoens van de galeriehouders staan tussen de oude bomen op het gras van de Brink. De robuuste eiken vormen een prachtige combinatie met de moderne kunstwerken in de witte paviljoens. De beeldentuinen en de vele bezoekers versterken dit fraaie geheel. Art Laren kent daardoor een ‘sfeer’ die voor Nederland en daarbuiten uniek genoemd mag worden. Toegang tickets kunt u bestellen via de Art Laren website.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.